top of page

Ansök till AG Advokats uppsatsstipendium!

Har du nyligen skickat in din uppsats eller ska skriva uppsats i höst? Ansök då till AG:s uppsatsstipendium!


AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn.


Stipendiet är dels avsett att främja kunskapsutveckling och nytänkande för de branscher som AG Advokat verkar inom, dels att för juriststudenter synliggöra AG Advokats kärnområden; fastighet- och entreprenadrätt. Vi lägger därför stor vikt vid examensarbetets praktiska relevans för AG Advokats kärnbranscher. En framåtblickande uppsats med stark förankring i aktuella eller kommande utmaningar för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn premieras.


Sista ansökningsdagen är 28 februari 2025. Du hittar mer information och ansöker på agadvokat.se/stipendium. Där hittar du också tips från tidigare års vinnare inför ditt uppsatsskrivande.

Liknande inlägg

Visa alla

G&D söker associates med start våren 2025!

Som associate på Gernandt & Danielsson ger vi dig möjligheten att snabbt accelerera i din roll som rådgivare. Är du i slutet av dina studier, eller har du redan erhållit en juristexamen? Sök tjänsten

Juridiska Föreningen

Winstrupsgatan 8, 1:a vån.

222 22 Lund

Expeditionstid: tis–fre, kl. 10.00–12.00

Mail: jf@jf.se

Studentlund-white-1024x864.png

Ordförande, Hampus Welin:

Tel: 0703-555 299

Mail: ordf@jf.se

Vice ordförande, Christian Steene:

Tel: 0703-555 296

Mail: vice@jf.se

bottom of page